Vabilo
Pošljite mi vabilo za naslednji TRN

O natečaju

Mednarodne Trimove raziskovalne nagrade za najboljša diplomska, specialistična, magistrska dela in doktorske disertacije spletajo partnerske niti med mladimi, ambicioznimi raziskovalci in njihovimi mentorji na eni ter Trimom drugi strani. Natečaj, ki ga v Sloveniji in nekaterih drugih evropskih državah razpišemo vsako leto, je namenjen znanstvenim delom, ki so na kakršen koli način povezana s področjem dela podjetja Trimo.
Poleg razvijanja sodelovanja med Trimom in univerzami ter povečevanja prepoznavnosti podjetja med študenti in strokovno javnostjo, je eden od osnovnih namenov teh nagrad spodbujanje prenosa informacij, znanja in idej med Trimom in zunanjimi centri znanja, ki delujejo na področjih, zanimivih za Trimo, ter spodbujanje povezovanja najperspektivnejših študentov s Trimom.

Od leta 2001, ko smo prvič razpisali Trimove raziskovalne nagrade, je bilo podeljenih več kot 400 nagrad, skoraj četrtina vseh nagrajencev pa je s Trimom tako ali drugače sodelovala tudi po podelitvi nagrad.

Zapri okno